Pieni ja lyhykäinen esittäytyminen näin alkuun. Olen 15-vuotias tyttölapsi eteläisestä Suomesta, Tampereen ja Helsingin välistä.  Opiskelen kahdeksannella luokalla ja kituutan vielä vuoden verran peruskoulussa, mutta siitä eteenpäin tulevaisuus on vielä avoin. Lukioonhan sukulaiset haluaisivat mun menevän, mutta eipä taida tämä likka jaksaa semmosta. Toisaalta itseä kiinnostavaa linjaa ei ainakaan lähimmistä ammattikouluista löydy.

Asun kotona, yllätys. Vapaa-aikani vietän kavereiden seurassa, ulkoillen, lukien ja netissä pyörien. Näin kesällä -mielestäni toukokuuta voi jo kutsua kesäksi- kulutan paljon aikaa ulkona ja pyöräillen. Koulu on usein kakkos- tai peräti kolmossijalla elämässä.

Harrastan edellämainittujen lisäksi itsekeskeistä kotitreeniä, iltaisin 50-100 vatsalihasta plus punnerruksia ja muuta mitä keksii. Kestävyyskunto sukkaa silti. Pianoakin osaan soittaa, vallan hyvinkin. Suunnilleen kuuden vuoden ajan olen sitä soitellut, kolme viimeistä vuotta hyvinkin aktiivisesti.

Lukeminen on myös yksi elämän nautinnoista, suklaan lisäksi. Lukemaan opin nelivuotiaana eikä kirjoja ole vielä haudattu. Lastenkirjoista siirryin Pottereiden kautta muihin "kunnon kirjoihin". Fantasia, kauhu, dekkari.. kaikki menee kunhan juoni ja kerronta toimii. Tällä hetkellä luen Stephen Kingiä (Cujo) ja Ilkka Remestä (6/12). Usein onkin kaksi ellei peräti useampikin kirja sängyn vieressä luettavana.

 

Blogin keksin aloittaa lähinnä siksi, että oli tylsää. Ja koska minulla on usein tylsää, on kiva jakaa vähän tylsyyttä muillekin. Reiluahan se on. Tylsyys johtui tällä kertaa kouluprojektista, vaikka vapaaehtoinen onkin. Che Guevara -tutkielmasta. Ei ajatus kulkenut lainkaan toivottuja ratoja ja päädyin lukemaan muita vuodatuksen suojissa olevia blogeja ja siitä päädyin tähän.

Olisi mukavaa tietää jos joku eksyy lukemaan sepustuksiani, joten jätäthän merkin olemassaolostasi :)